benegre.cat
Esports

Joan Gaspart, vetat de per vida al Camp Nou després de la derrota del Barça al Clàssic

La seva presència a la llotja va ser suficient per desconcentrar els jugadors

Només feia falta veure’l a la llotja per saber que seria una nit negra. El barcelonisme assenyala a l’expresident Joan Gaspart com a màxim responsable de la derrota del FC Barcelona en el Clàssic contra el Reial Madrid del passat dissabte. “Quaranta partits seguits sense perdre i desplegant un joc preciós. Convides Joan Gaspart a la llotja i perds contra un equip, el Madrid, que en circumstàncies normals estaria lluitant pel descens. No sé si calen moltes més explicacions”, coincideixen la majoria d’analistes esportius, que duen ja vora 36h comentant el partit sense pausa.

La majoria d’experts coincideixen que veure Gaspart a la llotja era més que suficient per desmoralitzar qualsevol jugador. “Seran gent simple, però els jugadors tenen memòria. És veure Gaspar i et surt el joc mediocre, només faltava Kluivert a rematar els còrners”, asseguren.

Tant és així que la directiva del FC Barcelona ha decidit declarar Joan Gaspart persona non grata al Camp Nou. L’expresident no podrà accedir a cap recinte esportiu del Barça i fins i tot s’estudia vetar-li l’accés a les carreteres que circumval·len la ciutat esporitva blaugrana. “És una decisió que hauríem d’haver près molt abans, com a homenatge a la seva nefasta presidència”, insisteixen, convençuts que “tot apunta que si Bartomeu dura prou, també donarà motius per guanyar-se un foradet al cor dels barcelonistes i reemplaçar completament Gaspart”.

A més del veto, fonts del club consideren que la presència de Gaspart a l’homenatge a Cruyff va ser un error des del primer moment. Tot i l’emotivitat de la cita, creuen que “convidar Gaspart i Núñez al comiat de Cruyff és tan desafortunat com convidar-hi Sandro Rosell”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies