benegre.cat
Esports

El pilot fa esperar l'Atlètic 3 hores abans de pujar a l'avió perquè vegin com fot perdre temps

El Capità Culé s'ha inventat tot d'excuses per anar retardant l'accés de la plantilla a l'avió

L’Atlètic de Madrid ha tastat la venjança d’un pilot culé. El club matalasser va fer nit a Barcelona i havia d’enlairar-se cap a Madrid avui a les 6h, però no han pogut fer-ho fins a les 9h del matí.

“No sabíem què passava, erem a la porta d’embarcament esperant i no ens deien res”, explicava Simeone. Cap a les 7:30, una hora i mitja després de l’horari de sortida estipulat, el pilot ha donat el primer motiu “m’ha caigu la lent de contacte i l’estic buscant per la cabina. No voldran que voli sense veure-hi bé?”. Ningú s’ha queixat. Cap ales 8:00, el pilot ha fet saber que no havia esmorzat i que “no es pot volar amb la panxa buida, perquè si m’agafa un mareig, anirem malament”. Ningú s’ha queixat. Cap a les 08:30 el pilot ha fet saber que “he esmorzat massa ràpid i he d’anar al lavabo”. Finalment, a les 08:50 ha permès que tothom entrés a l’avió. 10 minuts després tothom era al seu lloc i el pilot els ha rebut amb aquest missatge: “Bon dia jugadors i staff tècnic de l’Atlètic de Madrid, us parla el Capità Culé. Oi que fot perdre temps?”.

El passatge ha començat a protestar, que tambés un altre dels vicis preferits de l’Atlètic però, com també és habitual en ells, han acabat acceptant la derrota. S’espera que, de cara al partit de tornada, els jugadors de l’Atlètic no hagin après res de res de la lliçó del pilot. “A nosaltres ens agrada perdre temps”, explicava Simeone “part del nostre joc consisteix a no deixar jugar al Barça. Podem fer-ho amb faltes o perdent temps. Com preferiu”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=aOIJt6Zec-M”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies