benegre.cat
Notícies

Andorra i Suïssa declaren la guerra a Panamà per haver-los robat clients de tota la vida

Panamà espera repel·lir l'atac amb 4 senyors enfadats que surtin d'un bar

Una flota de 6 andorrans ha salpat avui cap a Panamà, armada amb el pitjor tabac i el pitjor whisky de tota Andorra. “Els atacarem per sorpresa, els llençarem formatges de bola al clatell, quan no s’ho esperin”, explicava el soldat Caldea. Al Canal de Panamà, els andorrans es trobaran amb una desena de membres de la Guàrdia Suïssa i, junts, preveuen llençar tones de sucre al mecanisme de funcionament del Canal per provocar que s’espatlli.

Tot, perquè tant Andorra com Suïssa han decidit declarar la guerra a Panamà. “És intolerable”, deia Antoni Martí, cap del Govern d’Andorra “que els panamenys ens hagin estat robant clients dels de tota la vida. Els Pujol? Els Carceller? Què coi és això? Aquesta és la nostra clientela. Però clar, si nosaltres anem deixant l’assumpte de ser paradís fiscal i n’hi ha d’altres que es salten les normes… doncs ja hi som. Guerra!”.

De la seva banda els suïssos, que sempre han fet gala de ser el país neutral, el que no s’implica en conflictes bèl·lics, ara s’hi ha implicat a fons. “Amb els diners no s’hi juga!”, advertia Johannes Strauberg, cap de l’Exèrcit suís, “perquè per nosaltres l’únic important és guanyar calerons. Siguin dents d’or arrencades a jueus durant l’Holocaust o sigui el que sigui. Que els quartos vinguin d’on vulguin, de robatoris, de crims… tant hi fa. I ara vénen aquests txitxarel·los a pispar-nos el negoci de les off-shore?”.

El Govern de Panamà, en canvi, no ha volgut declarar la guerra a Andorra i Suïssa i espera repel·lir l’atac amb 4 senyors enfadats que surtin d’un bar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies