benegre.cat
Notícies

Científics confirmen que l'últim minut de la rentadora dura 600 segons

Stephen Hawking assegura que "aquestes màquines violen l'espai temps i, per tant, permeten viatjar al passat. Són un cuc temporal"

La comunitat científica alerta sobre les rentadores. Aquesta màquina inofensiva que tenim a casa, podria està violant lleis científiques fins ara inamobibles.

“Estem molt preocupats”, deia un científic de Harvard. “Tot va començar”, explicava un científic de Princeton “quan, en passar per davant de la rentadora en marxa, vaig veure que quedava un minut. Em vaig asseure a esperar, perquè vaig pensar ‘estén la roba de seguida, que si no, fa aquella olor rara'”. Però el científic de Princeton es va quedar esperant, rumiant, i va passar molt més d’un minut.

“I vaig descobrir que no em passava només a mi, que no era que fos la meva rentadora. Als altres científics també els passava, així és que ens vam posar a estudiar-ho”. L’estudi ha confirmat que quan la rentadora indica que queda 1 minut, normalment són uns 600 segons.

“És extraordinari”, assegurava Stephen Hawking “perquè durant aquest minut, teòricament, pots viatjar a minuts anteriors que ja han passat. Perquè tu estàs dins d’un minut, però aquest minut en conté d’altres. És un cuc temporal que fa saltar pels aires tot el que sabem del temps i de l’Univers”.

En aquest sentit, els científics han fet una llista de les activitats que es poden fer mentre s’espera que acabi l’últim minut de la rentadora. Activitats que van des d’una classe de pilates a fer un puzzle de 10.000 peces després d’haver begut una ampolla de vodka. “Tot i això”, assegurava Hawking “l’activitat reina sempre serà mirar la rentadora embadalits, badant. Això no es pot superar, de vegades és el millor programa del dia”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies