benegre.cat
Notícies

El teu bar de menú nega que reompli les ampolles de vi… amb vi

Un client sortia de la cuina amb el braç gotejant de sang quan una cambrera oferia vi negre als comensals

Era un secret a veus i ha hagut de sortir a desmentir-ho. El teu bar de menú ha negat de totes-totes que reompli les ampolles de vi. Si més no, ha negat que les reompli amb vi. El propietari ha fet aquestes declaracions mentre un client sortia de la cuina amb el braç gotejant de sang i una cambrera oferia vi negre a un comensal. “Si això us ha espantat, no vulgueu saber amb què reomplim el vi blanc o la llet”, ha dit amb certa cara de provocador, el molt puta.

La cosa s’ha posat una mica més tensa quan el propietari ha assegurat que allò del gaspatxo caducat de l’altre dia va ser “per culpa teva”. Com també ho va ser allò altre del pa florit o de la maionesa amb salmonel·la. “Si no haguessis vingut, no t’hauries trobat amb res de tot això. Nosaltres ja tenim prou feina en cuina sense higiene. No podem dedicar el nostre temps a advertir els nostres clients perquè no vinguin més”.

Potser per això, el propietari ha lamentat que l’inspector de sanitat hagi analitzat el seu bar de menú just ara, quan només fa deu anys que la nevera de la cuina ha deixat de funcionar. “També és mala pata, tu!”. L’empresari s’ha compromès a renovar la tapa de carn amb pèsols que té a la barra del bar quan el Museu d’Arqueologia de Catalunya li compri per exhibir-la a canvi de diners.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies