benegre.cat
Notícies

Un protocol establirà qui ha de tornar a trucar quan es talla el telèfon

Els dos interlocutors es truquen alhora compulsivament i no hi ha manera

S’ha acabat fer l’imbècil al telèfon. Un combinat d’experts en tecnologia i comunicació de les millors universitats del món ha posat fil a l’agulla per decidir quin és el protocol a seguir quan estem parlant per telèfon i es talla la trucada. “Qui torna a trucar? El que ha trucat primer? El que ha respòs per compensar? El que té més urgència per parlar? El que té pitjor cobertura, perquè segurament és culpa seva? Són moltes les preguntes”, assegura el líder d’aquest congrés extraordinari.

“El que passa habitualment és per obrir la finestra més propera i saltar: es talla la trucada i els dos interlocutors es posen a trucar-se simultàniament de forma compulsiva. Comuniquen tota l’estona, per motius obvis. Després paren 5 minuts per esperar a que l’altre truqui, però com que els dos estan esperant, la conversa no pot prosseguir”, insisteix un dels experts i conclou, “total, que acaben pactant com fer-ho per WhatsApp. Per una vegada que havíem aconseguit parlar a viva veu i no per text i ho esguerrem nosaltres mateixos. És per tornar-se boig”.

Els entesos asseguren, però, que no és fàcil establir un protocol definitiu. “La lògica faria pensar que el receptor original ha de trucar, per compensar el preu de l’establiment de la trucada. Però… i si estava parlant amb un exnòvio psicòpata? O, encara pitjor, amb un comercial de Jazztel?”, asseguren desmoralitzats. Altres opcions, com que truqui el qui té més interès en la conversa, s’han descartat perquè “hi ha converses que, ben bé, no interessen a ningú”.

A falta de confirmació oficial, sembla ser que el protocol definitiu obligarà al qui ha trucat a repetir l’operació després que s’hagi tallat el telèfon. “Just estàvem a punt de pactar-ho amb els experts d’EUA però s’ha tallat la trucada i ara comuniquen”, es defensen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies