benegre.cat
Notícies

Acord per fer la Constitució de material ignífug perquè Empar Moliner no la pugui cremar

PSOE, PP i Ciudadanos no descarten cremar llibres de l'escriptora com a revenja

L’escriptora Empar Moliner està al centre de la polèmica i s’ha convertit en l’argamassa que uneix a PP, PSOE i Ciudadanos. La col·laboradora de Els Matins de TV3 va cremar una Constitució espanyola al programa que presenten Lídia Heredia i Núria Soler i a les Espanyes s’han enfadat.

“Era una sàtira, és ben fàcil d’entendre”, deia un espectador de Els Matins, l’únic que veu el programa sencer. “Com que, basant-se en la Constitució han tombat el decret contra la pobresa energètica”, explicava l’espectador “la Moliner ha cremat la Constitució, perquè el foc fa llum i escalfor i corregia la pobresa enegètica. Hauria de ser senzill de comprendre fins i tot per un espanyol”.

Tot i això, la reacció ha estat furibunda. A 13TV van fer una enquesta a la seva audiència sobre en quin ordre s’hauria d’esquarterar l’escriptora. Els partits han estat més moderats: PP, PSOE i Ciudadani s’han assegut a parlar i han arribat a un acord de reforma de la Constitució. A partir d’ara serà ignífuga.

Ho ha explicat Mariano Rajoy: “una Constitución es una Constitución y un mechero es un mechero. Y el mechero no quiere que la Constitución sea Constitución pero la Constitución no quiere que el mechero sea Constitución. Las Constituciones son sentimientos y tienen seres humanos. Muy humanos y mucho humanos”.

Més tard, una nota de premsa del govern espanyol ho ha fet intel·ligible: “la Carta Magna ya no podrá ser quemada por secesionistas o antisistemas de diversa índole, dado que todos los ejemplares de la misma se imprimirán en un material ignífugo que frustre las pasiones antiespañolas de ese reducto de descerebrados. Como contrapartida, el Gobierno estudia quemar los libros de Empar Moliner porque, total, leyendo a Quim Monzó tienes al original”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies