benegre.cat
Notícies

Lluís Rabell s’indigna de valent perquè els papers de Panamà no són de material reciclat

Proposa combatre la pobresa energètica “amb un bon suc de taronja”

“Ni un pas enrere contra les injustícies”. Així de contundent s’ha manifestat el cap de llista de Catalunya Sí Que Es Pot, Lluís Rabell, que s’ha indignat de valent perquè els papers de Panamà no són de material reciclat. “La gent només parla de pagaments en black, empreses offshore i no sé què de glory holes i altres paraules que només havia llegit a Internet. Però qui es fixa en el veritable drama de l’assumpte? Qui denuncia que els papers que s’han trobat no es podran reaprofitar?”, ha incidit amb els ulls plorosos.

Rabell té clar que la nova política ha de donar resposta als problemes reals de la gent. És per això que també ha criticat durament el gag en què Empar Moliner crema una constitució espanyola en directe a TV3. “Sóc ecosocialista. Me la sua el futur de Catalunya i el dels catalans. El que a mi em preocupa és que en un estudi de televisió hi hagi una combustió que incrementi el percentatge recomanable de diòxid de carboni”.

En aquesta línia ideològica, el líder dels comuns catalans està convençut que la pobresa energètica es pot combatre amb un bon suc de taronja. “Si no hi ha energia, cal moltes vitamines. És que el jo he escoltat sempre a casa, vaja”. A més, ha celebrat que hi hagi desnonaments perquè això vol dir que hi haurà més simpatitzants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. “No hay mal que por bien no venga, eh?”.

En una defensa clara de la inclusió social, Lluís Rabell s’ha tornat a comprometre amb una societat diversa i plural. “La Catalunya del futur la farem entre tots. Tant els que tenen ganes de treballar com els que prefereixen fer d’alliberat sindical en associacions de veïns”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies