benegre.cat
Notícies

Pilar Rahola: “A casa, qui diu prou és el meu marit”

En el primer lliurament dels #DilemesBeNegre

Pilar Rahola parla sense embuts. A pregunta de Benegre.cat, la carismàtica comunicadora catalana ha insistit que a casa seva el seu marit és qui clama “prou!”, mentres que ella és més amiga del “més, més!”. En una mateixa línia, Rahola insisteix que, si pogués tenir somnis lúcids, els faria tots “ben picantons”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=XUtZ_WY8fuk”]

Per altra banda, l’escriptora ha insistit que preferiria mil vegades més una Catalunya independent que guanyar el Premi Planeta, que fins i tot, assegura “podria desaparéixer”. A part de manifestar que escolliria dinar amb Rajoy al Celler de Can Roca en comptes d’amb Artur Mas a la Plaza del Sol, Rahola ha parlat de Salvador Sostresi de la possibilitat d’una presidenta catalana.

Tot plegat en el primer lliurament dels #DilemesBenegre, una sèrie de 10 episodis que farà les delícies dels lectors de Benegre.cat i que, amb el suport de Moritz Barcelona, ha posat entre l’espasa i la paret a personatges com Antonio Baños, Roger Coma, Txe Arana, Oriol Cruz, Natza Farré, David Verdaguer, Llucià Ferrer, Fermí Fernàndez i David Carabén.

Cada dimarts, nou capítol a Benegre.cat! I ara digueu-nos… vosatres què escolliríeu?

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies