benegre.cat
Notícies

Colau proposa que la Plaça Joan Carles I es digui Plaça Juancar Fucker

"A l'anterior Rei se li atribueixen més de 1.500 amants, potser és un retrat més proper a com era", assegura Pisarello

L’Ajuntament de Barcelona ha obert el meló de renombrar aquells espais públics que duguin borbònics o franquistes. “És un Barcelona posa’t guapa, però de democràcia”, explicava Ada Colau.

El primer lloc que ha saltat a la palestra és la Plaça Joan Carles I, en homenatge a l’anterior rei d’Espanya, actualment en tour constant. “No volem retirar-li del tot, perquè tot i que és un Borbó, és el Borbó que cau bé”, explicava el tinent d’alcalde Pisarello. “A mi no, que quedi clar, és un lladregot, un caçador d’animals en perill d’extinció… en fi, encarna tot el que no ens agrada. Però hi ha molta gent a qui aquest estil campetxano li feia gràcia i el Rei Joan Carles segueix representant el pas a la pseudodemocràcia”, ha afegit.

Per això, la proposta de l’Ajuntament és novedosa. Es tracta de canviar-li el nom sense retirar-li a l’anterior rei l’honor de tenir una plaça. “Així deixem a tothom més o menys content”, deia Colau. La proposta és posar-li de nom Plaça Juancar Fucker. “Té una sonoritat molt atractiva, connecta amb la gent jove i és un secret a veus que la Reina Sofia tenia un vestidor sencer per penjar-hi els diferents tipus de banyes”, apuntava Colau. Segons les darreres estimacions (mai millor dit) al Rei JCI se li atribueixen 1.500 amants, una xifra a l’abast de molt pocs cantants espanyols que visquin a Miami i cantin Gwendolyne. Ueah.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies