benegre.cat
Esports

El Barça renuncia a la Champions com a crítica a l’Europa d’avui i les seves polítiques

El club posarà Dani Alves a Wallapop i Neymar sona pel Gran Ballet de Moscou

Qüestió de principis. El FC Barcelona ha decidit propiciar la seva eliminació de la Lliga de Campions en protesta per unes polítiques europees “que deixen molt que desitjar, sobretot en matèria econòmica i d’immigració”. “Sentim que l’Europa d’avui no ens representa, Espanya i els dos Madrids hi encaixen molt millor”, han assegurat fonts de la directiva blaugrana.

Tot apunta que la decisió es va prendre ja a la ronda anterior de la competició, en vistes que l’afició seguia xiulant l’himne de la Uefa a l’inici dels partits. “No volem que l’afició culé hagi de viure aquesta competició a contracor. Millor cap a casa i tots contents”, rebren aquestes fonts, conscients que “si Catalunya ha iniciat el seu camí per marxar d’Europa, el Barça l’ha de liderar”.

Malgrat la solidesa dels motius esgrimits pel club, a ningú se li escapa que la plantilla no viu el seu millor moment de forma. Tant és així que fonts tècniques han assegurat que Dani Alves serà immediatament posat a la venda per Wallapop, amb un preu negociable. “Li hem agafat fotos dels perfils socials per fer el listing més atractiu, esperem que ens voli de les mans”, insisteixen.

Per altra banda, el Gran Ballet de Moscou ha anunciat la contractació imminent de Neymar com a primera ballarina. El debut del brasiler podria tenir lloc les properes setmanes al Teatre Bolxoi de la capital russa, amb El llac dels cignes. Els directors artístics del mític ballet esperen que Neymar faci gala dels seus “turmells amb girs impossibles i els seus driblings a l’aire en un escenari molt més adient que un camp de futbol”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/XUtZ_WY8fuk”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies