benegre.cat
Esports

La parella de Dani Alves li respon la imitació centrant malament durant 90 minuts

Joana Sanz publica el video a Instagram on imita a la seva parella millor del que ell l'imita a ella

El video de Dani Alves imitant a la seva parella Joana Sanz, ja té resposta de la model canària. “Hola Joana”, deia la model a l’inici del video, vestida amb la samarreta del Barça del seu company “avui arribaré una mica tard a casa perquè m’han dit que he d’aprendre a centrar”.

Acte seguit, Joana Sanz es passa 90 minuts centrant a l’àrea de la ciutat esportiva. Però, com Dani Alves, no n’encerta ni una. Algunes van altes, altres van a la graderia, hi ha un moment en què una pilota es cola a un balcó… “Ho sento molt, però encara trigaré una miqueta més. Porto 15 anys de futbolista professional, no ho arreglaré ara en un momentet”, reblava Sanz.

Dani Alves ha entomat amb humor la rèplica de la seva companya. “Hace risa porque es verdad”, deia el lateral brasiler al Twitter. Al mateix temps, el jugador del Barça ha respost als crítics que l’acusen de frivolitzar amb la derrota del Barça. “Frivoliqué?”, ha dit Alves, que ha afegit que “aquesta gent el que els passa és que són uns amargats. Ho donem tot perquè el Barça guanyi, però si perdem no ens hem de tirar per un pont. Deixeu-nos viure feliços”.

El president Bartomeu ha intervingut en la polèmica per apuntar que “a mi m’agrada el video de l’Alves, tot i que s’ha de dir que hi ha poca gent a qui li quedi pitjor una perruca de dona. M’ha fet riure, però on segur que ha fet riure molt és a Madrid”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies