benegre.cat
Notícies

La fiscalia corrobora que Manos Limpias igual no tenia les 'manos' tan ‘limpias’

La seva última acció ha sigut denunciar la UEFA perquè, en el sorteig de Champions, al Real Madrid no li ha tocat el Logroñés

Revolta interna a l’espanyolisme més recalcitrant. L’Audiencia Nacional espanyola ha detingut Miguel Bernard, secretari general del sindicat ultradretà Manos Limpias, després de comprovar que “igual no les tenia tan limpias, les manos”. La fiscalia acusa Bernard d’extorsió, frau contra la hisenda pública i plagi d’una les frases més cèlebres de Josep Lluís Carod-Rovira: “aquella de tenim les mans netes”.

Però això no és tot. La justícia espanyola també atribueix a Miguel Bernard la creació d’una organització criminal. “Una altra a part de Manos Limpias, volem dir. Una té un pase… Però dues ja és tibar massa la corda”, han dit els magistrats. Com a càstig, el sindicat haurà de canviar el seu nom actual de Manos Limpias per un altre de més adient com Manos Levantadas. “Total: és el que fan tots els seus membres cada 12 d’octubre. Però també els farà rabieta perquè sembla el nom d’una cançó de Manu Chao. Una mena de ying-yang justicier força pervers, la veritat”.

Manos Limpias té el dubtós de mèrit de ser el primer sindicat espanyol d’extrema dreta i, des d’ara, de ser l’únic sindicat espanyol al qual li han demanat que deixi de fer coses. “Fins ara, la cosa acostumava a anar al revés”. La seva última acció ha sigut denunciar la UEFA perquè, en el sorteig de Champions, al Real Madrid no li ha tocat el Logroñés. “Sí, ja sabem que no juga la competició. Però, posats a triar boles calentes, que no venia d’aquí”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies