benegre.cat
Esports

Culés desconcertats demanen ajuda a amics pericos per aprendre a superar tantes derrotes

S'han detectat transtorns nervisosos en seguidors del Barça, massa acostumats a guanyar-ho tot

El Barça ho ha tornat a fer. Ha ressuscitat l’esperit Joan Gaspart. L’equip no perdia tants partits, ni gaudia de tanta malastrugança des de la presidènca de Gaspart.

“Entenc que per a molts és un moment bonic, com retro. Tot torna, fins i tot el Gaspartisme”, deia un soci del Barça. Però tornar a reviure els fracassos de l’època Gaspart no és fàcil i està costan disgustos a molts aficionats, que no saben com gestionar-ho.

“Ens hem acostumat massa a la victòria, i ara toca acostumar-se una mica a les derrotes”, explicava el president Bartomeu. Per aquest motiu, després de la derrota amb el València, el club ha llençat una campanya per acostar els socis i seguidors blaugranes als de l’Espanyol. “Ens porten anys d’avantatge en la gestió de derrotes, i ens aniria bé la seva experiència”, confirmava Bartomeu. I és que s’han detectat casos d’ansietat entre els culés que s’havien avessat a la victòria perpètua. Aquest fet, afectava sobretot als més petits, queno tenien la més remota idea de que, en algun moment de la història el Barça v a ser bastant loser.

El president de l’Espanyol, Shin Chan, ha reivindicat que “l’Espanyol és l’equip líder en aques aspecte, i creiem que poden aprende molt de nosaltre”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies