benegre.cat
Notícies

Sant Jordi obliga milers de catalans a comprar llibres per fer veure que els interessa la literatura

També hi ha molta gent que compra roses per fer veure que l’interessa la seva parella

La Diada de Sant Jordi torna a posar a prova els catalans. Durant els propers dies, milers de ciutadans es veuran obligats a comprar llibre per fer veure que els interessa la literatura. “La veritat és que no ens sorprèn gaire”, han assegurat des del Gremi de Llibreters de Catalunya. “També hi ha molta gent que compra roses per fer veure que l’interessa la seva parella”.

Segons les estadístiques del Gremi, més de la meitat de catalans prefereixen comprar llibres de butxaca perquè es pensen que ja no cal llegir-los. “Es tracta de posar-te’ls a la butxaca i ja ho tens, no?”, ha dit un d’ells. “Té una finalitat purament decorativa, com una enciclopèdia al menjador de casa o un avi en una residència geriàtrica”. És més: l’individu en qüestió ha afirmat que “el nivell literari català està molt baix perquè no hi ha cap llibre de butxaca que combini bé amb el color dels pantalons”.

Les dades dels llibreters del país també alerten que molts ciutadans creuen que “un llibre de tapa dura és el que es ven junt amb unes patates braves molt congelades”. Potser per això, també lamenten que “la immensa majoria de catalans estan convençuts que Anònim és un escriptor immortal perquè ha escrit llibres en totes les èpoques de la humanitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies