benegre.cat
Notícies

Aznar denuncia Gillette perquè no aconsegueix afaitar-se bé el bigoti

Gillette es defensa dient que el bigoti d’Aznar és ideològic i sempre quedarà “aquesta mena d’ombra que sembla un velcro”

Ja no pot més. L’expresident del govern espanyol i gurú del Partit Popular, José María Aznar, ha anunciat avui que iniciarà accions legals contra l’empresa Gillette, a qui acusa d’estafa i publicitat enganyosa en no ser capaç d’eradicar el seu icònic bigoti. “Diuen lo mejor para el hombre però no hi ha manera de treure’m l’ombra aquesta de sota el nas. Que potser m’estan dient que no sóc prou home per les seves màquines d’afaitar?”, ha insistit l’expresident.

L’atac d’Aznar arriba després d’anys intentant consolidar un canvi d’imatge que sembla impossible. “He fet de tot, però segueixo semblant un nen de 12 anys a qui està apunt de sortir el bigoti, no hi ha manera de treure-m’ho. Més aviat sembla un velcro, com si li faltés l’altra part, sabeu?” es pregunta Aznar, visiblement alterat.

Certament, els experts coincideixen que l’efecte òptic que genera allò que té Aznar sota el nas és inèdit. “El mires i el veus amb bigoti. Però si t’hi fixes, el duu rasurat, encara que no ho sembli. És com una mena de bigoti invisible”, asseguren.

Per la seva banda, fonts de Gillette han assegurat que el de l’expresident és “un cas molt estrany. En general, com a persona. Però això que li passa al bigoti també és ben curiós”. Després d’estudiar amb deteniment el seu cas, directius consideren que “el bigoti d’Aznar és un bigoti ideològic, que beu de les grans tradicions opressores europees del segle XX. Això no hi ha màquineta que ho esborri. Potser haurà de provar amb la guillotina”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies