benegre.cat
Notícies

Els llibreters preveuen que per Sant Jordi hi hagi més autors signant llibres que lectors per comprar-los

Confien que els autors comencin a comprar-se llibres entre ells o serà un fracàs

“Alguna cosa està fallant”. El gremi de llibreters ha assegurat avui que el fet que Sant Jordi enguany caigui en dissabte provocarà que hi hagi molta més gent intentant vendre els seus propis llibres que no pas ciutadans amb ganes de comprar-ne. “En els anys anteriors la cosa estava igualada, però enguany la balança s’ha inclinat: hi ha tanta gent que escriu llibres que gairebé no queden lectors”.

Responsables del gremi, però, confien que alguns dels autors decideixin comprar els llibres d’altres escriptors, ni que sigui per aconseguir reciprocitat: “Serà com a Instagram, que només segueixes a algú per aconseguir que et segueixi a tu, però en llibres”. Aprofitant l’avinentesa, han culpat el sector editorial de “passar-se tres pobles amb els llibres. Avui en dia tens més de 10 seguidors a Twitter i ja et demanen que escriguis un llibre, així no anirem enlloc”.

A falta de ciutadans omplint en massa la Rambla de Catalunya perquè és dissabte i estaran de cap de setmana, les editorials també han près mesures per alliberar els seus autors de l’obligació de signar i contribuïr a que puguin fer “la passejadeta”. Tant és així que, enguany, els negres dels llibres també estaran a les casetes de les editorials signant els llibres d’altres: “És un reconeixement del sector, ja que l’han escrit ells, què menys que poder-ne signar alguns imitant la firma de l’autor oficial”.

Per la seva banda, Benegre.cat confia que el seu llibre, “La Constitució segons Benegre.cat” sigui un èxit de vendes entre els familiars més propers. “Al públic en general ja hi renunciem, però almenys espero que les nostres mares s’emportin un exemplar cadascuna”, assegura un dels seus autors. Els de Benegre.cat, i això no és broma, estaran signant llibres des de les 18h a la Fàbrica Moritz de Barcelona: “Hem sentit que hi hauria cervesa i no hem dubtat ni un moment”.

Si encara no coneixeu el nostre llibre, vet aquí els seus dos booktràilers. Us esperem per Sant Jordi!

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=MOkC7qIYAGY”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies