benegre.cat
Notícies

Puigdemont explicarà a Rajoy això de Catalunya fent servir ninotets de Playmobil

També duu un bon arsenal de plastidecors de colors per si calen fer dibuixets

Va preparat per fer-se entendre. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha tirat la casa per la finestra pel que fa a materials didàctics per explicar-li a Mariano Rajoy el que està passant a Catalunya des de fa anys. “Hem provat que ho entengui amb les paraules, les manifestacions i les eleccions, però no hi ha hagut manera. Ha arribat el moment de passar a les representacions amb ninotets i, si no n’hi ha prou, li farem un dibuix amb plastidecors i que se’l pengi al despatx”, asseguren fonts del govern català.

El president català i els seus assessors porten dies elaborant un discurs que Rajoy pugui entendre sense gran dificultat: “Hem descartat les paraules de més de dues síl·labes i les oracions coordinades. Frases curtes, diferents veuetes per marcar els diferents personatges i accions senzilles”, insisteix l’equip de Puigdemont sobre el contingut de la reunió.

Per reforçar els conceptes, el president ha optat per un set bàsic de ninos Playmobil, concretament el d’indis i vaquers, donada la predilecció de Rajoy pels Westerns. Si això falla, el president treurà els llapissos de colors i dibuixarà un mapa d’Espanya marcant una línia molt gruixuda a la frontera catalana amb el text NOS VAMOS.

A tot això, Moncloa espera impacient la cita. Segons ha trascendit als mitjans, el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, es mor de ganes d’intercanviar impressions amb Puigdemont i “preguntar-li per la seva experiència amb el Quidditch durant els anys del president a Hogwarts”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies