benegre.cat
Esports

Revelen que Luis Enrique volia ser periodista però no li arribava la nota

La vocació frustrada explicaria la mala llet que gasta contra el gremi.

Ara ja s’entén tot. Segons han revelat avui fonts anònimes, l’entrenador del FC Barcelona té un odi visceral contra els periodistes perquè era la seva professió somniada, però no li va arribar la nota de tall per estudiar a la Universitat. La vocació frustrada seria l’origen de la mala llet que gasta l’asturià contra el gremi, que es manifesta repetidament a les rodes de premsa.

“Hi ha qui pot pensar que seria normal insultar els periodistes esportius per la classe de preguntes que fan, però en el cas de Lucho hi ha motius molt més profunds”, admeten aquestes fonts. Sembla ser que Luis Enrique volia ser periodista des que era una criatura, però se’l va animar a jugar a futbol perquè els seus pares ja veien que faria curt de nota de tall. “Molts periodistes esportius anaven per futbolistes però van fer curts de tècnica. En el cas de l’entrenador del Barça passa totalment al contrari”, expliquen.

A més de la mala llet a les rodes de premsa, la frustració de Luis Enrique cap a la premsa també es fa palesa en la gestió de la plantilla. “No fer cap substitució quan vas perdent contra al València o convocar Douglas en comptes d’Aleix Vidal per anar a Riazor no es pot interpretar com res més que una putada per als que ho han d’explicar al públic”, admeten coneixedors de la realitat de l’asturià.

Donada la seva amargor, fonts del club estarien valorant incorporar-lo directament al departament de premsa i comunicació del Barça, ja que “la plantilla fot el que vol igualment, però almenys així Lucho serà una mica més feliç”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies