benegre.cat
Esports

Rajoy renuncia a la presidència i aspira a convertir-se en imitador de Messi a la Rambla

Fa un prec a Ada Colau perquè li concedeixi el permís l'abans possible, "el futbol és la meva passió, això de la política era per anar tirant"

La presidència espanyola ara mateix sembla impossible per a Rajoy que, a més a més, té mandra d’anar a unes noves eleccions. “Tienes que que recordar que el autobús es el autobús y que el votante es votante, porque vas de ciudad en ciudad por la campaña y al final no te aclaras”, deia Rajoy parlant a un plataner.

Per aquest motiu, Rajoy ha decidit deixar la política i encarar-se cap a una altra de les seves grans passions: el futbol. “He decidit convertir-me en futbolista. El que passa és que no puc ser futbolista professional, perquè sóc massa gran i fumo. Tot i que també hi ha Mathieu, és veritat”, ha explicat Rajoy “per això crec que el que hauria de fer és demostrar el meu talent fent tocs a la Rambla. Jo seria un gran imitador de Messi”.

Rajoy ha afegit que “igual que Messi, tinc dificultats per parlar, però sóc ràpid de cames”. El president ha fet uns tocs per demostrar les seves habilitats i ha aprofitat per demanar a l’ajuntament de Barcelona, governat per Ada Colau que “no es siguin venjatius i aprovin la llicènica sense retardar-se massa”. Rajoy ha assegurat que porta mesos preparant-se i que li agradaria enganxar la temporada d’estiu perquè “Barcelona estarà plena de turistes que sabran valorar les meves habilitats”.

Rajoy ha enviat una nota personal a Ada Colau perquè el permeti convertir-se en el Messi de la Rambla. Quedaran enrere anys negres de govern, tindrem al davant anys foscos de futbol.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies