benegre.cat
Esports

Seguidors del Barça es queixen que els gols del 0-8 no s'hagin repartit entre els darrers partits

Exigeixen que Luis Enrique sigui cessat perquè "ens ha fet creure que és del Barça però segueix sent del Madrid"

“Un parell al Madrid, un parell a l’Atlético, un parell al València i un parell al Depor. Ara seríem a semis de la Champions i virtualment campions de Lliga. És indignant, LUIS ENRIQUE DIMISSIÓ”. Qui així parlava aquest matí era Gerard Fuster, soci 32808 del FC Barcleona i líder de la campanya “Tants gols tants partits”.

Estan indignats per la victòria 0-8 del Barça al camp del Deportivo. “És una vergonya home, se’ns en riuen a la cara… eren capaços de fer 8 gols i els han hagut de fer tots de cop? Això és conya. Això és ganes de fer-nos patir. I això no pot ser, perquè estan jugant amb el Barça, estan jugant amb els nostres sentiments. Vinga perruques i vinga Periscopes, però a l’hora de la veritat, estem pitjor que en l’època de Llorenç Serra Ferrer”, afirmava en Gerard.

Per aquest motiu la campanya ha iniciat una recollida de signatures per exigir que Luis Enrique sigui cessat. “Ja està bé, si no fem un canvi ràpid ara, ho perdrem tot. Ni Champions, ni Lliga, ni Copa. Aquest entrenador és asturià, o sigui que no és català. I no oblidem que abans jugava al Madrid. A veure si tots aquests aquests anys ens ha fet creure que estimava el Barça per, ara, de cop, deixar-nos caure quan estavem a tocar del triplet. Un pla malèfic, Luis Enrique, però l’evitarem. Que torni Radomir Antic”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies