benegre.cat
Notícies

La CUP lamenta que Sant Jordi no evités la sagnada del Drac amb una copa menstrual

El substitut de compreses i tampons podria ser el bo d’en Bob Esponja

Continua la polèmica al voltant de la proposta de la CUP sobre mètodes alternatius a la recollida de sagnat vaginal. La formació anticapitalista, que proposa solucions “menys agressives per al cos de la dona i més respectuosos amb el medi ambient”, ha lamentat ara que Sant Jordi no evités la sagnada del Drac amb una copa menstrual. “No volem fer sang amb el tema, però tot plegat és molt espès”, han insistit des de l’entorn cupaire com jugant amb el doble sentit.

La CUP té tan clares les seves idees que fins i tot ha posat nom i cognoms a una de les seves propostes alternatives. Es tractaria de l’esponja marina, que es faria servir com a substituta de compreses i tamons, que estaria inspirada en el bo d’en Bob Esponja. “Què passa? Com si fos la primera vegada que barregem realitat i ficció”, s’han defensat.

Aquest revisionisme històric sobre la llegenda de Sant Jordi també ha anat més enllà. L’esquerra independentista qualifica el 23 d’abril com una “Diada sexista”, ja que la llegenda del patró de Catalunya explica que el cavaller regala una rosa a la donzella però no diu enlloc que ella li agraeixi amb un llibre. “Val, sí. Que en aquella època no hi hagués impremtes potser hi té alguna cosa a veure, però no ens sembla motiu suficient”.

L’associació MAMADA (Masclistes Abusadors de Merda que Aprofiten les Debilitats dels Altres) ha denunciat que les dones es queixin tant quan tenen la regla perquè “els homes no van plorant pel món quan els hi surt sang perquè es tallen amb les fulles d’afaitar”. Per tot plegat, els membres de la MAMADA creuen que “les feministes han portat la igualtat de gènere massa al límit perquè això de les ties amb bigoti pensàvem que només passava a Portugal”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies