benegre.cat
Notícies

TMB treu la nova targeta T-Sex per viatjar de nit pel metro

“Només volem donar respostes al que ens demanen els ciutadans”

La tòrrida escena d’una parella executant el coit a l’andana d’una parada de metro ha animat TMB a treure la nova targeta T-Sex. El flamant bitllet serà com la tradicional T-10 però, en els viatges de nit, inclourà la contemplació de sexe en viu a les estacions de metro. “No hem inventat res nou. Només volem oficialitzar el que ja està passant. Donar respostes al que ens demanen els ciutadans”, han argumentat des del departament de màrqueting de TMB.

La companyia de transport creu que la nova tarja T-Sex enriquirà positivament el panorama cultural de Barcelona. “Coneixeu tota la moguda aquella del Club Tr3s C? Doncs la T-Sex seria una cosa per l’estil però en versió interessant”, han matisat des de TMB. En aquesta línia, l’empresa entén que els coits en directe podrien dinamitzar un espai –les andanes de metro– que “fins ara només servien perquè et robessin o perquè et trobessis plafons publicitaris de Josef Ajram, que vindria a ser més o menys el mateix”.

La direcció de TMB també està convençuda que la viralització de les imatges de la parella de colomins en plena acció servirà perquè tothom entengui com és que el metro sempre fa pudor a primera hora del matí. “No era suor, amics. Era amor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies