benegre.cat
Notícies

Els futurs companys de cel·la de Torbe registren el domini apetarlo.com i demanen que porti la càmera

“Si el que li va és el tema explotació, aquí podrà aprendre moltes coses”, diu un reclús.

Ja l’esperen. Els futurs companys de cel·la del productor de cinema pornogràfic Ignacio Allende àlies Torbe, detingut per agressió sexual i explotació de dones, han demanat avui formalment si pot ingressar a presó amb la seva càmera de vídeo. Els reclusos pretenen així donar sortida a totes les idees que han tingut durant tants anys a la fosca i que volen que Torbe protagonitzi, una iniciativa que ha rebut el vist-i-plau de l’administració.

L’entusiasme dels reclusos és tan elevat que fins i tot les autoritats carceràries han permès que comprin el domini apetarlo.com. “Serà una bonica activitat per dinamitzar la vida a la presó, com el futbito o el teatre” expliquen les autoritats, conscients que el nom del canal és molt descriptiu de la que li espera. “Si el que li va al Torbe és el tema explotació, aquí podrà aprendre moltes coses”, afegeix un presidiari, després de reunir-se amb els seus companys per fer un brainstorming relacionat amb el canal.

La detenció de Torbe s’ha convertit ràpidament en Trending Topic a l’estat espanyol, si bé la majoria d’usuaris piulaven preguntant qui és. “No em sona de res, no havia sentit mai el seu nom… això és una puta locura”, es podia llegir en diversos missatges.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies