benegre.cat
Notícies

Gir d'última hora: proposen un mico independent per presidir el Govern Espanyol

El Partit Animalista intenta evitar eleccions proposant el mico més llest que coneixen com a cap visible

Es diu Ndongo, va néixer a Zimbabwe, té més pèl que una àvia de muntanya i podria ser el proper president espanyol. Es tracta d’un mico proposat pel Partit Animalista.

“Veiem que els humans no som capaços d’arribar a triar una persona de consens i creiem que potser cal mirar al nostre voltant. El mico Ndongo és més llest i més bona persona que la majoria de diputats”, assegurava Asier Miergain, portaveu del Partit Animalista.

Segons els seus defensors, Ndongo no és de dretes ni d’esquerres, sinó que l’únic que vol és la supervivència del seu clan. “Per aquest motiu, si el convertim en president espanyol, ell ens garantitzarà la nostra supervivència, perquè passarem a ser el seu clan. Són molt responsables aquests animalons”, explicava Miergain. A més, entre molts dels seus avantatges, asseguren que no parla, però es fa entendre, “just al contrari que Rajoy”, deien.

La proposta ha estat acollida amb fredor al PSOE i al PP, que consideren que “algú que no s’ha presentat a les eleccions i que no sabem ben bé com pensa, no hauria de presidir el govern”. En canvi, els partits catalans veuen molt bé la idea perquè “ja ens hem reunit amb l’Ndongo, li hem explicat el dèficit fiscal amb plàtans i ha semblat molt receptiu”.

Pel que fa a Podemos, dónen suport a la proposta perquè un mico no deixa de ser “algú que ve des d’abaix per menjar-se als de dalt. Concretament des d’abaix, al terra, fins a dalt de l’arbre per menjar-se els plàtans. És la màxima representació del que som”, deia Pablo Iglesias.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies