benegre.cat
Notícies

Els partits espanyols proposen Jordi Hurtado com a president “per garantir que Espanya també duri molt”

“Sabíem que el salvador de la unitat d’Espanya seria català. El que no ens imaginàvem és que tindria cabells”

El seu nom està en boca de tothom. Com la llengua de la teva cosina petita quan se’n va de vacances al poble. Jordi Hurtado torna a ser notícia perquè, per primera vegada en 19 anys, deixarà de presentar el programa Saber y ganar durant unes setmanes a causa d’una petita operació quirúrgica. Però això no és tot. Els partits espanyols han aprofitat aquesta interrupció temporal per proposar-li el càrrec de president del govern. Al seu entendre, “això garantirà que Espanya també duri molt. Ja no demanem que el país funcioni bé. Senzillament, que existeixi. Com deia aquell filòsof espanyol: faig veure que penso i, per tant, podríem dir que més o menys existeixo, no?”.

L’arc parlamentari espanyol creu que Hurtado sabrà adaptar-se perfectament a la presidència del govern perquè “Espanya, com Saber y ganar, també evoca constantment el seu passat. De fet, només cal veure la mentalitat d’home de cromanyó que tenim molts de nosaltres. Sabeu el Mite de la Caverna de Plató? Doncs us diríem que nosaltres som la caverna. El problema és que no sabem de què anava el mite ni qui era Plató”, han afegit sense remordiments.

Els polítics espanyols també han elogiat que Jordi Hurtado ha nascut, ha treballat i ha viscut tota la seva vida a Catalunya. “Sabíem que el salvador de la unitat d’Espanya seria català. El que no ens imaginàvem és que tindria cabells”, han dit en referència a altres polítics catalans de partits marginals. Així mateix, valoren que tingui molta experiència donant respostes a preguntes molt complicades. “Mai saps quan pots necessitar una bona parella per jugar al Trivial. O és que potser us pensàveu que el volíem per arreglar el país?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies