benegre.cat
Notícies

Miami declara l'estat d'emergència en saber que Carme Chacón no serà candidata del PSC

Pànic entre els ciutadans, que estan proveïnt-se per no haver de sortir de casa quan Chacón toqui terra

La ciutat de Miami es prepara per la catàstrofe. Els veïns claven taulons de fusta a les finestres, compren sacs de sorra i acumulen menjar en conserva. La previsió indica que Carme Chacón podria tornar a la ciutat.

“Hem vist a la premsa que la senyora Chacón no liderarà el PSC a les properes eleccions espanyoles”, assegura Kevin Mcline, un veí que comprava queviures “i hem decidit amagar-nos tots, per si decideix tornar. L’últim cop era molt molt pesada, no vull ni imaginar com serà ara que deixa la política”.

Les autoritats de Miami es mantenen en contacte amb gent de l’entorn de Chacón que, discretament, els informen de les intencions de la socialista. “Si veuen que comença a fer les maletes o insinua que vol tornar, en serem informats ràpidament. Tothom tranquil”, informava l’alcalde de Miami Tomás Pedro Regalado.

Segons l’alcalde, els ciutadans de Miami detesten “aquell somriure fals, aquell punt de sóc com vosaltres però només ho faig veure, perquè en realitat sóc millor. Ja saben què vull dir, aquella hipocresia que destil·la la Chacón, aquell tuf de ser de mentida, que se li veu d’una hora lluny. Suposo que els catalans al final també se n’han adonat”. En aquest sentit, l’alcalde convida Chacón a viatjar a llocs on encara no la coneguin, perquè “és l’única manera que l’aguantin una temporada, encara que sigui per cordialitat. Un cop la coneguin i vegin la seva desmesurada ambició i l’alt concepte que té de si mateixa, en diran prou. Com tothom”.

Es calcula que Chacón podria tocar terra a Miami amb una força de 4 sobre 5. L’alarma segueix activa, mentre esperen que es desviï a última hora.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies