benegre.cat
Notícies

Mas encapçalarà la llista única al 26J si li deixen triar els rivals interns que li faran el llit

L'expresident haurà d'aconseguir el vist-i-plau d'ERC, l'ANC, Òmnium, la CUP, el Mago Félix, el 50% dels ambidextres de Catalunya i, almenys, 4 vegans.

Artur Mas està disposat a liderar una hipotètica llista única amb ERC per a les eleccions generals del 26J. “Amb l’Helena estem molt bé, però se’ns estan acabant els temes. I no volem entrar en aquella dinàmica de parelles que ja s’ho han dit tot. Deixeu-me viure una última aventura cap a Ítaca”, proclamava Mas ahir al gimnàs on passa les tardes per sentir-se útil.

L’expresident haurà d’aconseguir el vist-i-plau d’ERC, l’ANC, Òmnium, la CUP, el Mago Félix, el 50% dels ambidextres de Catalunya i, almenys, 4 vegans. “Si no ho aconsegueix, es vetarà a Mas, Puigdemont passaria a ser candidat a les generals i l’alcaldesa de Girona, Marta Madrenas esdevindria presidenta de la Generalitat”, explicava Anna Gabriel. “Total, a Girona estan acostumats a triar alcaldes nous constantment, ho tenen per la mà”, afegia.

L’únic que ha demanat Mas és que, en aquesta llista única, li permetin triar els rivals interns que li faran el llit. “Tothom ha de posar-hi gent, està clar… però que no vinguin amb bona cara com si els caigués bé. Que em facin una proposta de noms i jo triaré. Però mirant a la cara i sabent quins són els Brutus que hi ha en les meves pròpies files”, explicava Mas des de damunt la bicicleta estàtica.

És l’única petició de l’expresident, que vol saber de quin mal ha de morir però que assegura estar “amb ganes d’afrontar aquest joc d’il·lusions i traïcions que és la política actual. He vist tot House of Cards i Borgen. Estic preparat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies