benegre.cat
Notícies

Els motivats que completin més room escapes ajudaran el govern català a escapar d’Espanya

Espanya és un “room escape” administratiu a prova dels més espavilats, diuen.

Escolliran els millors. El govern català ha posat una marxa més en el procés d’emancipació nacional demanant ajuda als motivats que es passen tot el dia anant de room escape. Les diverses sales organitzadors facilitaran a l’executiu una llista amb els participants més espavilats, amb l’objectiu que s’incorporin el més ràpidament possible als equips de tècnics que faran possible el procés.

“Escapar d’Espanya és un room escape legal, jurídic, administratiu i territorial, necessitem els millors”, adverteixen fonts del govern, assegurant que “en comptes de 60 minuts, tindran 18 mesos per completar l’endimoniada gimcana”. El govern pretén així aprofitar-se de l’activitat de moda a les ciutats catalanes, que cada setmana aplega milers de adults comportant-se com nens de primària.

La fal·lera pel room escape també ha arribat fins a la presó Model de Barcelona, on els reculosos han exigit poder prendre’n part. “Creiem que podem aportar molt als organitzadors i dissenyar sales a prova d’espavilats”, asseguren els reclusos, incrèduls de com la gent pot pagar per tancar-se en un espai del que no pots escapar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies