benegre.cat
Notícies

Els partits aproven que a la propera campanya no hi hagi polítics per reduir despeses

“Cada vegada que un polític obre la boca, baixa la previsió de participació”, admeten.

S’ho han mirat bé. Els partits polítics espanyols han decidit per unanimitat prescindir de les figures polítiques de cara a la propera campanya electoral per tal de reduir despeses. “Hem estat mirant molt fort per on podíem retallat i si alguna cosa sobra en el període electoral són els polítics”, admeten fonts del Congrés dels Diputats.

Amb aquesta mesura, els partits pretenen aturar la probable baixada en la participació. “Cada vegada que un polític espanyol obre la boca, cincuanta persones deixen de creure en la democràcia i decideixen no anar a votar”, justifiquen. Tot i que finalment no s’ha aprovat, els partits també van valorar que hi hagués un sol candidat que els representés a tots, ja que “al final, tots venim a dir el mateix”.

Així, els propers cartells de campanya només duran els logotips dels partits i els seus eslògans, una informació “més que suficient per decidir el vot”. La mesura permetrà també estalviar els penosos debats electorals i els mítings, que a aquestes alçades només servien per torturar els pobres periodistes.

“Hem près una mesura radical per estalviar costos i confirmar que, al final, els resultats quedaran exactament igual. Aquest és el gran gag”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies