benegre.cat
Esports

Es confirma que a Catalunya ja hi ha més seguidors del Leicester que de l’Espanyol

El club blanc-i-blau celebra que els jugadors del Leicester celebressin la Premier League amb cotillons de festa comprats en un basar xinès

Tothom parla del Leicester. Malament –perquè la gent pronuncia Lèitxenster en lloc de Lèistar–, però tothom en parla. Tant és així que l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha anunciat que al conjunt del país ja hi ha més seguidors de l’equip anglès que de l’Espanyol. “Alguns creuen que ens trobem davant d’una moda passatgera. Com allò de ser federalista a Espanya. Però el Leicester ha vingut per quedar-se. Igual que fa la teva sogra a principis d’estiu”.

El fenomen del nou guanyador de la Premier League ha tingut especial repercussió a l’Espanyol. El club blanc-i-blau he emès un comunicat en què s’identifica amb els foxes tot recordant que “els jugadors del Leicester van celebrar el títol de lliga amb cotillons de festa comprats en un basar xinès. Mai no ens havíem sentit tan propers a un equip campió”, ha comentat la directiva perica entre llàgrimes i un arròs tres delícies.

Però els paral·lelismes no acaben aquí. La UEFA també ha assegurat que l’Espanyol i el Leicester tenen molts punts en comú. “Hi ha molta gent que ha descobert el futbol gràcies a un equip humil, després que molta altra gent l’avorrís per culpa d’un altre club humil. I que cadascú ho interpreti com bonament vulgui”, s’ha dit des del màxim organisme del futbol europeu.

Els seus pronòstics és que l’Espanyol podria ser el nou Leicester de la lliga espanyola. “Si més no, reuneix tots els ingredients: un equip que sempre pateix per salvar la categoria i amb uns jugadors que no coneix ni Déu. I això que Messi està aprenent a memoritzar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies