benegre.cat
Notícies

Barcelona disposarà quadrilàters de boxa públics perquè ciclistes i vianants arreglin les seves diferències

“Si hi han d’haver hòsties, com a mínim que sigui de forma cívica”, avisen les autoritats municipals

L’Ajuntament de Barcelona escolta la ciutadania. I reacciona. Segons han informat avui fonts municipals, en les properes setmanes començarà la instal·lació de quadrilàters de boxa en diversos espais de la ciutat amb la finalitat que ciclistes i vianants puguin arreglar els seus malentesos a bufetades, “que és com es parlen aquestes coses”. La mesura prova de vehicular un malestar creixent entre aquestes dues criatures urbanes; el vianant de tota la vida i el cliclista.

“No respecten res. No és prou pesats trobar-te’ls en una carretera comarcal provocant cues de 43km que ara a sobre se’t tiren al damunt en plena vorera”, diuen els vianants sobre els defensors de la bicileta. “Ni carril bici ni mandangues, que vagin directament sobre la via del Trambaix i, si pot ser, mentres circulen els convois”, insisteix visiblement afectada.

Per la seva banda, els ciclistes protesten que “aquesta gent endarrerida que encara va a peu als llocs travessa el carril bici com si no existís. Una mica de respecte, siusplau, és l’únic que demanem”. Conscients de la poca popularitat de la bicileta al centre de Barcelona, afegeixen que “volem jugar-nos la vida i la dels nens que duem de paquet amb total tranquil·litat”.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha decidit que el millor és poder donar sortida a tanta amargor i passar a les mans de forma ordenada. “Les baralles en plena vorera fan de molt mal veure. Si s’han de partir la boca mútuament, que almenys sigui de forma cívica”, anuncien.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies