benegre.cat
Esports

Rajoy replica a Brussel·les que no complirà el dèficit però té dos equips a la final de la Champions

Quan els pregunten per qui ha de ser el president del govern, el 85% dels espanyols respon "Oeeee ooe oe oeeeeeee"

Calma entre la majoria d’espanyols. Que el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid hagi arribat a la final de la Champions ha tingut un efecte balsàmic. El president en funcions, Mariano Rajoy, ha aprofitat la situació per replicar a Brussel·les que “no complirem el dèficit, però tenim dos equips a la final de la Champions. Tan malament no ho estem fent, no?”.

De fet, un sondeig del CIS confirma que el 85% dels ciutadans espanyols, se senten menys enfadats pel caos polític que fa una setmana. “Estic a l’atur i aquests tios han cobrat 4 mesos sense treballar”, explicava el Jerónimo, “la veritat és que això em tenia força enfadat. Sort que encara arreglarem l’any i guanyarem la Undécima”.

Tant Pedro Sánchez, com Albert Rivera i Pablo Iglesias han volgut capitalitzar, també, la final espanyola. Rivera deia que “això demostra que, quan els espanyols anem units aconseguim el que volem. No hi ha res més gran que ser espanyol”. En aquest sentit, un tuitaire li recordava que els equips estan dirigits per un argentí i un francès i que els gols decisius els han fet un francès i un gal·lès. Tot molt espanyol.

Per la seva banda, Iglesias assegurava que “tant Griezmann com Bales són esquerrans. La victòria ve per l’esquerra”, tot i que el seu cap de premsa ha reconegut que potser han forçat una mica la màquina. Pedro Sánchez ha anunciat que abans de posicionar-se sobre la final de la Champions, vol parlar amb el Comitè Federal del seu partit. Que primer enviarà aquell noi que va canviant d’ulleres de colors perquè digui alguna de les seves frases amb aires d’important.

En qualsevol cas, la final espanyola de la Champions arriba a una Espanya en una profunda crisi política, que ara ho és menys.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies