benegre.cat
Notícies

Decideixen cancel·lar el dia d’avui: ja podeu tornar tots al llit

“Us asseguro que no us perdreu res”, diuen les autoritats en vistes del dia grisós que ens ocupa.

Es veia venir. El cel grisós i l’aire llefiscós feien presagiar el que finalment ha acabat passant: el dia d’avui queda cancel·lat i teniu tots permís per tornar a casa i posar-vos sota els llençols. “Estava costant molt d’arrencar el dia i està tothom com molt desconcentrat. En aquests casos el millor és agafar el toro per les banyes i, au, tots cap a casa que tampoc és tan important el que esteu fent”, indiquen les autoritats, assegurant que “no us perdreu res. El món seguirà exactament igual demà o, si m’apures, el proper dilluns”.

La mesura ha estat rebuda amb gran goig pel gruix de ciutadans, que considerava el dia d’avui una autèntica pèrdua de temps. “Era a la feina i alhora no hi era tota, saps què et vull dir?” manifesta una afectada mentres enfila cap al metro, tot i que lamentava que la suspensió no s’hagués anunciat a primera hora “per aprofitar la validació de la T-10 i estalviar pagar un viatge”.

Està previst que cap al migdia la gran part de la població ja estigui als seus respectius nius per gaudir d’aquest fals dissabte. No obstant això, a les Terres de Lleida la mesura els ha agafat a contrapeu, tal vegada tampoc teníen previst fer res de destacable: “No sabem com reaccionar, perquè els dies intrascendents ja són la nostra raó de ser. Ara què?”, reclamen confosos.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies