benegre.cat
Esports

TV3 proposa que el ‘Hat-trick Espanyol’ passi a dir-se ‘Hat-trick Derrota’

El programa ‘Hat-trick Barça’ podria dir-se directament ‘TV3’ per no haver de dissimular més

La Lliga està a punt de finalitzar i TV3 ja pensa en la graella televisiva de la pròxima temporada. Tant és així que la televisió pública catalana ja ha filtrat que s’està plantejant substituir el nom del programa Hat-trick Espanyol pel de Hat-trick Derrota. “Si volem transmetre credibilitat, hem de ser el més fidels possible a la realitat. I parlar de l’Espanyol s’associa més a les derrotes que al seu propi nom”, han argumentat.

En aquesta línia, TV3 entén que la paraula “derrota” té connotacions menys negatives que el mateix nom de l’Espanyol. “A més, ens trobem que la paraula Espanyol és poc coneguda al conjunt de Catalunya i totalment inexistent a la redacció d’Esports de la casa. Els resultats d’una enquesta interna reflecteixen que els treballadors de TV3 es pensen que Espanyol és el nom d’un virus. Segons com es miri, no van del tot desencaminats”.

La direcció de la televisió nacional catalana també anunciat que, a partir d’ara, el programa Hat-trick Barça podria dir-se directament TV3. “Per què hem de seguir jugant als eufemismes? Millor que ens traiem la màscara i que estiguem més còmodes tots plegats, no?”, han suggerit mentre cremaven una bufanda del Real Madrid. Seguint aquesta renovació de programes esportius, l’espai Hat-trick Internacional passarà a anomenar-se Un resum més de la lliga belga i la teva dona et fot fora de casa.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies