benegre.cat
Esports

El Real Madrid autoritzarà Kiko Casilla a parlar una horeta diària amb la seva família en català

El club blanc permetrà l’entrada d’estelades a l’estadi Santiago Bernabéu sempre que estiguin cremant

Prou polèmiques lingüístiques. Després de prohibir que Kiko Casilla respongués la pregunta d’un periodista també en català, el Real Madrid ha fet un pas endavant per recuperar la concòrdia comunicativa dels seus jugadors. En el cas del porter d’Alcover, el club blanc l’autoritzarà a parlar una horeta diària amb la seva família en català. “Ens pensàvem que la llengua catalana només la parlaven els nazis i els terroristes. Però admetem que estàvem equivocats. Ara ens hem adonat que també la parlen les bones persones madridistes que han passat la seva infantesa rodejades de nazis i terroristes dolents”.

La directiva del Real Madrid també ha volgut deixar clar que no té cap mena de problema amb cap llengua. “Els nostres jugadors poden parlar en castellà, en anglès, en francès, en portuguès, en alemany, en croat o, fins i tot, en dialectes de merda que només entenen els enviats del dimoni i els aficionats del Barça, que vindrien a ser el mateix”. És més: ha anunciat que permetrà l’entrada d’estelades a l’estadi Santiago Bernabéu sempre que estiguin cremant. “És per allò de si fa fred i tal. Que el públic pugui notar una mica d’escalf a les graderies. El señorío està per sobre de tot”.

Tot i així, els directius blancs han negat que les seves actuacions tinguin res a veure amb el franquisme. “Ens hem tornat bojos o què? Per què voldríem defensar una dictadura que només ens donava títols, prestigi, influència i diners? Que aquella etapa fos la més gloriosa que ha conegut mai el Madrid i Espanya no té res a veure. Prou barrejar política i esport, si us plau. ¡Arriba España, joder!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies