benegre.cat
Notícies

Bertín Osborne contacta Anna Gabriel pel tema de tenir fills i que els eduqui un altre

“Gabriel dice que quiere muchos penes”, asseguren diversos mitjans espanyols a les seves edicions digitals

S’ha mogut ràpid. El carismàtic comunicador Bertín Osborne s’ha afanyat a seguir el consell d’Anna Gabriel, que en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio ha manifestat que se sentiria més còmode tenint fills en col·lectiu per a criar-los com una tribu.

Després de les declaracions de la cupaire, Osborne ha fet saber que, per ell, s’apunta: “El que proposa Anna Gabriel té el millor de la paternitat, que és el sexe, i el millor de no ser pare, estalviar-te suportar marrecs i canviar bolquers. On s’ha de signar?, ha declarat. Osborne ha aprofitat per enviar un missatge als que els titllen de carca, assegurant que “és el model de família que sempre he defensat, el que passa és que elles no ho saben”.

Tot i el suport d’Osborne i el caràcter personal de les declaracions de Gabriel, diversos mitjans espanyols han encès les torxes contra la líder de la CUP. A hores d’ara, diversos rotatius han titulat “Gabriel quiere muchos penes” en les seves edicions digitals, on asseguren que la CUP prepara un paquet de mesures per prohibir el matrimoni, la monogàmia i la heterosexualitat.

En aquesta línia, moltes famílies han titllat de “disbarat” l’opció personal d’Anna Gabriel, assegurant que “confiar els fills al col·lectiu és una bogeria, preferim que se’n ocupi la televisió o la videoconsola, com portem fent tota la vida”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies