benegre.cat
Notícies

Ada Colau pacta amb Collboni perquè "el PSC és tan residual que sembla antisistema"

Pere Navarro ha trucat oferint-se "per si hi ha res que pugui fer, que ara tinc una mica de temps lliure"

El PSC s’incorpora al govern de l’Ajuntament de Barcelona, Collboni serà segon tinent d’alcalde i durà les relacions del consistori amb la Generalitat i el Govern Central. “Jo estic massa ocupada per aquestes ximpleries de parlar amb les institucions”, explicava Colau “sobretot perquè ara estaré enfeinada amb la campanya electoral pel 26J. Pablo, truca’m i parlem del proper míting a la capital dels catalans, ja saps on vull dir”.

A molts els sorprèn que Barcelona en Comú, que encarnava una nova manera de fer política que posava en qüestió els partits que tradicionalment han estat al poder, ara pacti amb el partit que més anys ha governat Barcelona. “És cert que el PSC ha manat molt a la ciutat i moltes de les coses que volem canviar les havien fet ells… però ara mateix el PSC és tan residual a Catalunya que pràcticament és un partit antisistema”, assegurava Colau. “Simpatitzem les minories, i el PSC ho és”, afegia.

Segons sembla, Pere Navarro hauria trucat per demanar “a veure si hi ha alguna cosa que pugui fer, que m’estic avorrint d’arreglar el jardí”. Des del PSC, Miquel Iceta s’ha felicitat per l’acord perquè “ens permet semblar més progres i moderns del que realment som. És un rentat de cara fantàstic, perquè ara som més regeneradors que la regeneradora màxima. A més, aquest acord allunya Colau de l’independentisme. Ja era hora que tothom tornés a ballar una mica al ritme del PSC”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies