benegre.cat
Esports

El futbol mundial es rendeix davant un Douglas que ja ha guanyat més lligues que Ronaldo i Bale

Més que la seva capacitat de guanyar títols, admiren que sempre els guanyi sense necessitat de jugar

Ha nascut un ídol. Bé… per ser exactes, ja fa 25 que va néixer, però mai abans havia estat notícia. Si més no, per un aspecte suposadament positiu. Douglas Pereira, jugador brasiler del Barça, ha rebut els elogis del futbol mundial després de guanyar la seva segona Lliga espanyola i, per tant, d’haver superat futbolistes de renom com Cristiano Ronaldo o Gareth Bale. “No sé qui són, aquests dos”, ha dit Douglas davant dels mitjans de comunicació. “De debò. No sé qui són. El futbol no m’interessa per res. Crec que ja es nota bastant, no?”.

Els màxims organismes del futbol mundial creuen que el gran mèrit de Douglas no és guanyar títols, sinó fer-ho sense jugar. “Ha participat en poquíssims partits i, quan ho ha fet, no estem segurs que allò que feia fos futbol”, han argumentat. “Si haguéssim de fer un paral·lelisme amb la vida real, Douglas vindria a ser un funcionari. Concretament, un funcionari espanyol. Un funcionari espanyol en plena fase rem del son. Una cosa molt immòbil, vaja”.

L’extens palmarès de Douglas ha fet que la premsa mundial ja el compari amb el mateix Cristiano Ronaldo. “Hi ha bastants paral·lelismes. Tots dos han estat desapareguts en bona part de la temporada i tots dos generen el mateix interès entre els amants del bon futbol: cap”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies