benegre.cat
Notícies

La Fiscalia descarta sancionar la projecció de Franco i Himmler a Toledo perquè no hi ha titellaires

“No us agrada que l’estat no condemni el franquisme, no us agrada que projectem fotos de genocides… no esteu contents amb res”, declaren.

No hi veuen cap problema. La Fiscalia General de l’estat ha anunciat avui que no pensa intervenir de cap manera contra la projecció d’un retrat del dictador Francisco Franco i el líder de les SS Heinrich Miller al castell de Guadumur, Toledo, amb motiu de les IX Jornades Visigodes de la localitat. Gairebé ofesos pel dubte, portaveus de l’ens han insistit que “si no hi ha titellaires, no veiem oportú prendre cap mesura”.

Davant la inistència dels mitjans, però, la Fiscalia ha ampliat que “Franco i Himmler són dos personatges amb un pes significatiu en la història… o és que potser no tenen una pàgina a la Wikipedia? Que potser algun dels dos és veneçolà? Oi que no? Doncs ja està”. En vistes de la polèmica, han afegit que “no us agrada que l’estat no condemni el franquisme, no us agrada que projectem fotos de genocides i dictadors… la veritat és que no esteu satisfets amb res, així no podem treballar”.

Tot i ignorar les polèmiques projeccions, la Fiscalia ja ha avisat que mirarà amb lupa qualsevol activitat il·legal que sí s’hagi produït en aquestes festes locals. “Ens consta que hi havia algun televisor encés amb esquetxos de José Mota” asseguren, tothora avisen que estan molt ocupats “investigant diversos espectacles titellaires sobre el maltracte animal que es van produïr el passat 23 d’Abril a Barcelona”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies