benegre.cat
Notícies

TVE assegura ara que Bruce Springsteen va actuar disfressat de torero i acompanyat de Camela

Es veu que va substituir l’habitual pausa a la meitat concert per una “típica siesta española”

Més llenya al foc. Després de manipular la salutació de Bruce Springsteen a l’inici del seu concert al Camp Nou, TVE assegura ara que el boss va actuar disfressat de torero i acompanyat del trio Camela. “Tenim fotogrames gairebé reals del concert. I directors d’informatius que no dominen gaire el Photoshop. A partir d’aquí, el problema ja no és nostre, sinó de tota la gent que encara segueix confiant en la nostra suposada rigorositat”.

Segons Televisión Española, Springsteen no només va sortir disfressat de torero; també va referir-se a Catalunya com “esa bonita región del noreste español. A més, segons els encarregats de cobrir el concert, el cantant nord-americà va substituir l’habitual pausa a la meitat de l’espectacle per una “típica siesta española”.

TVE també ha avançat que Bruce Springsteen podria actuar a la propera gala de Murcia, que hermosa eres i sense cobrar ni un duro. Al seu entendre, el boss estaria disposat a destinar els beneficis del concert a la lluita contra les malalties minoritàries.“És a dir: contra el separatisme català”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies