benegre.cat
Notícies

Experts en homeopatia insisteixen en la seva eficàcia: “Al Pare Noel li ha anat molt bé”

Asseguren que Voldemort està seguint un tractament homeopàtic per combatre l’al·lopècia

Seguiran insistint. El VII Congrés d’Homeopatia celebrat aquests dies a Donosti posa de manifest la solidesa dels arguments dels seus defensors davant la els dubtes que genera el tractament. Més de 250 experts en diferents disciplines mèdiques com xamanisme, santeria i vodoo han insistit en la seva eficàcia posant l’exemple d’il·lustres pacients: “Al Pare Noel li va anar molt bé pel seu refredat crònic i Voldemort l’està fent servir per recuperar la seva cabellera”, asseguren.

En el cas del maligne Innombrable, els homeopates asseguren que la base científica del seu tractament és imbatible: “Què vols? Cabell. Doncs agafes un pèl i el dilueixes 10.000 vegades en aigua. I et creix. És que se us ha d’explicar tot”, manifesten. En aquesta línia, diversos laboratoris especialitzats en homeopatia asseguren que sí serveix per alguna cosa: “Aquest Ferrari no s’ha pagat sol, perquè després digueu que la homeopatia és inútil”.

La sòlida posició de la comunitat de científics aplegada a Donosti ha acabat de convéncer a més d’un pacient que tenia dubtes. “El meu metge em va receptar homeopatia i no vaig tenir cap dubte. Vaig canviar immediatament de metge i des d’aleshores em trobo molt millor”, esgrimeix un pacient, indignat amb els que diuen que “la homeopatia no serveix per res”.

La polèmica arriba poques setmanes després que la Universitat de Barcelona suspengués el seu Màster en Homeopatia pels dubtes generats. Fonts de la UB han assegurat que pretenen seguir depurant l’oferta formativa eliminant carreres amb dubtosa utilitat: “Seguint els mateixos criteris, Humanitats i Sociologia seran les properes en caure, després no us feu els sorpresos”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies