benegre.cat
Notícies

La patronal espanyola diu que tenir feina remunerada “està passat de moda”

Els dirigents de Foment del Treball no volen posicionar-se en temes de feina perquè “treballar –del que se’n diu treballar– no ho hem fet mai”

El mercat laboral ja no és el que era. Així de clar ho ha deixat el president de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), el català Joan Rosell, que ha assegurat que “tenir feina remunerada està passat de moda”. Unes declaracions que ha fet just després d’explicar que “tenir feina estable és cosa del segle XIX”. Al seu entendre, el raonament és ben lògic: “si l’amor és una sensació bonica i l’art és inspirador per a tothom, treballar per amor a l’art ha de ser, a la força, la millor experiència vital de qualsevol persona”.

El líder de la patronal espanyola ha recordat que, “si treballar és gratificant, fer-ho sense demanar res a canvi és de bona persona. Potser també d’imbècils. Però això, si de cas, ja ho discutirem més endavant”. De fet, Rosell ha insistit que les persones no hem de ser tant materialistes. “No pot ser que uns simples bitllets físics ens facin perdre el nord. Entenc que hi hagi gent pobra que els faci servir per comprar-se coses. Però seria més positiu que fessin com els grans empresaris, que deixem de banda les inquietuds més materials i només els utilitzem per introduir-nos coses a les fosses nasals”.

Des de Catalunya, Foment del Treball ha aplaudit la decisió de la CEOE perquè, en el fons, “tot el que vingui imposat des d’Espanya és bo. Si més no, per als nostres interessos. El que li passi a Catalunya, ja ho sabeu, ens la sua bastant”. Els dirigents de la patronal catalana també han apuntat que no volen posicionar-se en temes de feina perquè “treballar –del que se’n diu treballar– no ho hem fet mai”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies