benegre.cat
Notícies

El govern de Colau intervé perquè els top manta puguin acceptar pagaments amb targeta

L’Ajuntament creu que la mesura concil·lia finalment l’activitat comercial dels top manta amb la dinàmica consumista dels barcelonins.

Barcelona està d’enhorabona. Finalment es podrà pagar amb targeta de crèdit i dèbit als establiments comercials més de moda de la capital catalana, els top-manta. Gràcies a la mediació de l’Ajuntament de Barcelona amb les entitats bancàries, a partir del proper dilluns els venedors ambulants de productes falsificats podran disposar de datàfons per realitzar les seves vendes, de forma “totalment legal”.

“Quan dèiem que treballaríem per concil·liar els top manta i els barcelonins ens referíem precisament a això, a fer la vida més fàcil per als dos col·lectius”, asseguren des del govern de Colau, conscients que “és molt molest haver de negociar comprar un bolso Louis Vuitton per 10€ quan tens un bitllet de 20€ a la mà. Amb datàfon tots contents”. Tot plegat, és el resultat d’una dinàmica molt positiva entre top manta i Ajuntament, tal vegada la Guàrdia Urbana ja no persegueix aquest comerç “sinó que el protegeix contra els autèntics delinqüents d’aquest món; els capitalistes, les seves empreses amb milers de treballadors i les seves botigues sense escrúpols”.

La mesura arriba en preu auge del comerç top manta a la ciutat de Barcelona, on ja ocupa les principals avingudes comercials. En aquest sentit, l’Ajuntament espera que “ben aviat”, aquests comerços ambulants regentats per venedors sudsaharians puguin ampliar la seva oferta amb més productes. “A mig termini integraran també roses a 1€, samoses, birres de llauna i fins i tot opcions recreatives com un joc molt divertit amb tres gotets i una boleta que vam veure que feien uns artistes urbans”, anuncien des del consistori.

Segons ha trascendit, l’adopció del datàfon al top manta arriba facilitada per diverses entitats bancàries, que han vist l’oportunitat de diversificar el seu negoci. “Som bancs, realment no ens importa ni d’on venen els productes ni on van”, expliquen, desitjan que l’adopció del pagament electrònic sigui molt més àgil que amb el gremi dels taxistes.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies