benegre.cat
Notícies

El Tribunal de La Haia perseguirà els acordionistes del metro

El següent objectiu serà acabar amb els de la flauta de pan i els que versionen "Boig per tu" als intercanviadors

Les autoritats internacionals prenen cartes en l’assumpte. Un jutge del Tribunal Internacional de Justícia ha fet avui una petició a les forces de l’ordre per detenir de forma immediata tots els acordionistes del metro, especialment de la ciutat de Barcelona. La Haia esgrimeix “raons humanitàries” i defensa que la mesura protegeix a totes les parts interessades: “Estem salvant de patiment a milers de ciutadans i, alhora, salvant els músics d’una mort segura a mans de passatgers que n’estan fins els pebrots del seu Canta y no llores”.

Segons ha trascendit, els problemes sorgeixen tant de l’artista com del seu repertori musical. “Hem de deixar que temes com Clavelitos o Carnaval carnaval” s’oblidin definitivament pel conjunt de la societat i aquests artistes s’entesten en mantenir-los amb el seu so infernal”. El tribunal considera especialment greus les versions del tema musical d’El Padrino: “Si Nino Rota aixequés el cap es compraria una semiautomàtica i aniria per feina”, observen.

Més enllà dels acordionistes, la Haia ha posat en el punt de mira en els que toquen la flauta de pan amb temes tan llegendaris com El Cóndor Pasa o The Sound of Silence. “Si és que els propis títols ho diuen, el puto còndor ja fa molt temps que va passar, i la del silenci més clara no pot ser”, observa el jutge. En aquesta línia, també es perseguiran els que versionen la cançó Boig per tu, de Sau, als intercanviadors del metro: “Deixem d’insultar l’obra de Sau i Carles Sabater, siusplau, d’això ja se’n ocupa Pep Sala”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies