benegre.cat
Notícies

CDC estudia ara canviar les seves sigles per ERC (Estem Refundant Convergència)

El seu candidat ideal per a les eleccions espanyoles seria “algú que es digui Gabriel Rufián, que tingui orígens andalusos i que adormi la gent quan parla”

Aires de canvi imminents a Convergència Democràtica de Catalunya. Després de la jornada de dissabte, en la qual militants i simpatitzants van decidir crear un nou partit, la formació nacionalista ha avançat ara que les seves noves sigles podrien ser ERC (acrònim del nom Estem Refundant Convergència). “Volem connectar amb el nou electorat independentista. I quina millor manera de fer-ho que amb unes sigles que inspiren innovació i modernitat”, han argumentat els convergents.

La base social de CDC també ha aprovat engreixar deliberadament Artur Mas per tal que arribi als 100 quilos i propinar-li un cop de puny a la cara per tal que li quedi un ull mig borni. “I que ningú sigui rebuscat. Aquí no es tracta de buscar semblances físiques que no porten enlloc, sinó de pensar en les necessitats del país”.

En aquesta línia de renovació total, la nova Convergència encara no té clar que Quico Homs sigui el candidat oficial a les properes eleccions al Congreso de los Diputados. “Ens agradaria algú que es digui Gabriel Rufián, que tingui orígens andalusos i que adormi la gent quan parla. No tenim clar que puguem trobar algú amb aquestes característiques tan concretes, però donarem el millor de nosaltres per aconseguir trobar-lo”.

Per evitar qualsevol interpretació esbiaixada de la realitat, els dirigents de CDC han explicat que la seva voluntat és eixamplar la base social independentista i, en cap cas, mantenir el particular pols amb Esquerra Republicana de Catalunya per veure qui lidera el moviment sobiranista. “A nosaltres no ens cal imitar ningú perquè ja tenim perfil propi”, ha insistit Artur Mas. “Així que salut, república i que mori el Borbó. Perdoneu, però algú ho havia de dir!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies