benegre.cat
Esports

El realitzador de la final de Copa substituirà David Copperfield després d’haver fet desaparèixer les estelades de l’emissió

L’àrbitre Del Cerro Grande, expolicia, sona com a futur delegat del govern espanyol a Madrid

Ha nascut per fer màgia. El responsable de la realització televisiva de la Final de Copa del Rei substituirà l’aclamat il·lusionista David Copperfield en la seva gira mundial de màgia, després d’haver assolit l’excel·lència fent desaparéixer les estelades durant el partit. “Si algun estranger mirava ahir el partit per la tele, devia pensar que l’independentisme és una camama i que els aficionats culers són espanyolistes”, asseguren fonts properes a l’emissió. Els entesos en màgia també han valorat que “aconseguir que l’himne se sobreposés a la xiulada, encara que el volum trenqués vidres en 30km a la rodona, és un truc digne dels millors mags del món”.

Però el realitzador no és l’únic que ha sortit reforçat de la finalíssima. L’àrbitre del partit, el policia en excedència Del Cerro Grande, ja sona com a futur delegat del govern espanyol a Madrid, en substitució de la carismàtica Concepción Dancausa. “Des dels anys 30 i 40 que no es veia tanta permissivitat en la violència contra els catalans, en qualsevol moment semblava que anessin a sortir els grisos a repartir llenya”, han assegurat cofoies fonts del govern.

Tot i les bones notícies, diverses faccions del govern espanyol, però, han mostrat el seu malestar per com va anar el partit. “Va ser humil·liant que cap dels dos equips cantés l’Himne nacional a l’inici del partit”, asseguren, recordant que “d’acord que no té lletra, però lolololo tampoc és tan difícil. És qüestió de posar-hi ganes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies