benegre.cat
Notícies

Home verge de quaranta anys confia en el poliamor per superar el tràngol

“Porto molts anys entrenant, crec que ha arribat el meu moment”, assegura.

“Crec que si tot el tema aquest de follar amb tothom es comença a posar de moda, puc tenir alguna possibilitat”, ha explicat aquest matí un home verge a la quarantena, tot compareixent en samarreta i calçotets davant els mitjans que ha convocat a casa seva. L’individu, de Barcelona, ha volgut deixar clar que no és oportunista: “Es podria dir que sempre he estat poliamorós, perquè he tingut diverses nòvies de forma simultània. Concretament, en diverses pestanyes del navegador web”.

El subjecte, dependent d’una botiga d’informàtica al barri de Sant Antoni, assegura que “si he entès bé això del poliamor, i crec que sí, es tracta de follar amb diverses persones sense haver-t’ho de currar gaire”. Confiat de les seves possibilitats i animat pel momentum que viu aquesta opció, planeja “buscar un gimnàs molt hípster i entrar al vestidor de noies amb els pantalons pels turmells. Potser us sonarà massa romàntic, però crec que és la millor manera”.

Diversos col·lectius poliamorosos s’han afanyat a sortir al pas de les seves declaracions insistint que “hi ha una idea molt esbiaixada de la realitat. Els poliamorosos follem tan poc com qualsevol altra persona, però ho dissimulem molt bé parlant tot el dia del tema”. “Bàsicament un poliamorós és algú que no sap a qui escollir i ha acabat inventant-se una paraula per justificar-ho, però la idea ve de molt lluny, i sinó que li preguntin als hippies”, afegeix un crític amb l’assumpte.

Per la seva banda, defensors del model de família tradicional han insistit que “potser us semblarà molt carca el que direm ara, però la monogamia també mola. I, escolta, dorms calentet cada nit”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies