benegre.cat
Esports

Un Camp Nou entregat a les dones dels futbolistes acomiada la temporada amb una festa familiar

“Sort de les mares perquè sinó els nens aquests haguessin sortit ben lletjos”

L’afició del FC Barcelona va acomiadar ahir la temporada amb un sonat homenatge a les dones dels futbolistes, que es van passejar per la gespa acompanyades de la quitxalla, com si fos el pati de casa seva: “De fet, si fa no fa té les mateixes dimensions que els seus jardins”, reconeixen diverses fonts.

“La responsabilitat d’aquestes dones en els títols és enorme”, expliquen fonts del club, assegurant que “no és fàcil aguantar Dani Alves a casa tot el dia, ni acompanyar Neymar a la perruqueria o amagar-li el tabac a Mathieu”. Milers d’aficionats van acompanyar la seva volta d’honor amb aplaudiments i càntics amb molta classe, com ara Tanto conejo pa tan poca zanahoria o Ira ira ira, on és la Shakira. 

En tot moment, les dones dels futbolistes van passejar acompanyades pels seus fills, que segons diversos experts “han tingut molta sort de les mares que tenen, perquè sinó haguessin sortit més aviat lletjos”. Un dels protagonistes va ser el fill de Neymar, de qui el cabell rosset va provocar diversos comentaris: “Neymar i Mathieu probablement tenen una conversa pendent”.

La festa del doblet va culminar amb un espectacular castell de focs artificials, que volia retre homenatge a la història del club blaugrana. “En aquest estadi s’han vist molts petardos, què millor que passar pàgina amb una bona traca”, expliquen fonts del Barça.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies