benegre.cat
Notícies

Ada Colau exigeix que els aldarulls de Gràcia comencin més d'hora per apropar-nos a l'horari europeu

L'ajuntament insta als okupes a començar els aldarulls a les 15h i plegar a les 20h perquè tothom pugui anar a dormir d'hora

L’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, ha intervingut amb força en l’assumpte dels aldarulls pel Banc Expropiat: “Jo mateixa m’ofereixo com a mediadora amb els okupa per convènce’ls que els aldarulls comencin a les 15h i acabin a les 20h. És una barbaritat tenir enfrontaments tota la nit, perquè la nit és per descansar. Està despert tan tard no és bo ni pels bioritmes dels Mossos ni pels dels okupes. No penso donar el braç a tòrcer en aquest assumpte”.

El govern Colau és un ferm defensor de l’adeqüació a l’horari europeu i està fortament molest per com els fets dels darrers plans estan trastocant el dia a dia de molts barcelonins. “El que no pot ser”, deia Colau “és que la gent estigui intentant sopar a les 20h, per anar a dormir a les 22h i està despert a les 6h en lloc de a les 8h… i que ara tot salti pels aires”. Segons l’alcaldessa “un horari més encertat ens fa millors. Estem de més bon humor, tenim més ganes de fer coses… i en definitiva fa que Barcelona sigui un lloc millor. Per tant, que els aldarulls comencin abans. He dit”.

Colau no s’ha mullat tant sobre si està a favor o no de les reivindicacions dels okupes: “el banc l’ha expropiat la gent. I això està bé, ja sabeu que m’agrada això. Però l’han tancat els Mossos, que depenen d’una institució pública amb la qual jo no em puc barallar massa. I lo de tombar cotxes o cremar motos… fa una mica de lleig i fa de mal defensar. Si us sembla, parlem d’una altra cosa. Sabeu que han fet un docu sobre mi?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies